Kvinde flag football

Åben og gratis træning for alle piger/kvinder

Der planlægges åbne træninger i løbet af året.

Der er ingen krav til, at du skal have været i nærheden af en bold før. Det eneste krav er, at du har en interesse for at prøve noget nyt, og at du er fyldt 13 år. Træningsniveauet vil blive tilrettelagt efter deltagerne, så både nye og erfarne spiller kan være med.

Til træningerne vil du:

  • blive trænet af én, som har mange guld- og sølvmedaljer (DM, EM og VM) bag sig, og som var med til at starte sporten op i Danmark – med andre ord: en erfaren og dygtig herre.
  • møde en masse engageret sportspiger/kvinder, som både har dyrket sporten i mange år og nogle som er helt grønne i den.
  • få nogle sjove dage, hvor humøret er højt og fjollet, men ligeledes nogle målrettede træninger, hvor udvikling og læring er i fokus.
  • opleve, at det er nemt at falde ind i gruppen og lære sportens basale teknikker og kerneelementer som fx gribe den ovale amerikanske football, tackle. 
  • opleve, at selvom du måske ikke føler, du er god til at gribe, så vil der også en være en position til dig, hvor gribeegenskaberne ikke er vigtige. 

Hvis du vil deltage på én eller alle dage eller har nogle spørgsmål til træningerne, så skriv til Lars, som er træner, på larsskytte83@gmail.com eller til Dani, som har dyrket sporten siden 2014 danijela.gusak@gmail.com