Landshold

Der findes både et dansk herre- og et damelandshold i flag football. Landsholdene mødes nogle gange om året til træningslejre, og deltager begge ved de store mesterskaber.

Damelandsholdet er en ret ny deltager ved mesterskaberne, men på trods af det har de allerede leveret nogle pæne resultater med placeringer mellem 4 og 6 ved de seneste tre EM-slutrunder og to 9. pladser ved VM i 2010 og 2012.

Herrerne har deltaget ved EM og VM siden EM i Wien i 2003. Allerede ved debuten gjorde de sig bemærket på den internationale flag football-scene. I Wien hentede de bronze, og det har de som minimum også fået med hjem ved alle EM-slutrunder siden da. Danmark har vundet EM hver gang siden 2009, og har flere gange været tæt på også at vinde VM.

Den næste store opgave for de to flag-landshold bliver i september, når de drager til Bahamas for at vise de rød-hvide farver frem til VM.

Læs mere om vores landshold her.

EM Madrid, 2015

I 2015 var det danske herrelandshold holdet der skulle slås – men det var der ingen der kunne! Danmark dominerede EM finalen og vandt 52-8.

Holdet startede med at komme bagud, da Østrigerne efter 4 forsøg var foran 7-0. Allerede spillet efter satte Danmark sig på kampen, og leverede en fantastisk indsats. De så sig aldrig tilbage, og Østrigerne havde intet at komme med. Danmark stod derfor øverst på podiet og hentede endnu en guldmedalje hjem til Danmark.

Se hele finalen herunder.

Damernes EM

Damerne kom flot fra start i turneringen, men tabte den vigtige kamp om at komme med i slutrunden. Damerne endte på en flot 9. plads.