Dommerkurser

Hvert år udbyder vi tre forskellige typer dommerkurser i flag football – A, B og C-kurser. Kurserne er tilrettet således, at det er for folk på alle niveauer – dem som ingen erfaring har, og dem som har meget erfaring.

Kurserne er udviklet og afholdes af medlemmer af den nye udviklingsgruppe for flagfootball dommere. Gruppen har pt 11 medlemmer, og tæller blandt disse flere dommere med undervisningserfaring fra tidligere kurser samt mange års dommererfaring fra kampe på alle niveauer af flagfootball – lige fra Gul Klud Flag football Bowl til Dannebrog Bowl og VM-finaler.

  • C-kurset er tiltænkt helt nye dommere uden erfaring.
  • B-kurset er for dommere der har noget erfaring, men har lyst til at blive bedre. Derudover er B-kurset det man bør tage, hvis ens dommerlicens er udløbet og skal fornyes.
  • A-kurset er for de mere erfarne dommere, der har interesse i at blive endnu bedre. Det er det eneste praktiske kursus.

Alle kurser bliver afsluttet med en prøve, som skal bestås for at opnå den pågældende dommerlicens. Hvis prøven ikke bliver bestået, er der på A- og B-kurset mulighed for at tage prøven til niveauet under.

Se mere om dommerkurserne her.

Er dommergerningen noget for dig? Så læs mere om hvordan du bliver dommer på Forbundets side her.